Kernwaarden van obs 't Montferland zijn:

ONDERZOEKEND LEREN

ONTWIKKELEN VAN TALENT

INNOVATIEF

OnderzoekendLeren februari 2017  OntwikkelenTalent februari 2017  Innivatief februari 2017

SAMENWERKEND LEREN

SamenwerkendLeren februari 2017
OBS ’t Montferland staat bekend om zijn uitdagend onderwijs met een sterke basis.
Wij geven uitdagend onderwijs met behulp van laptops, Ipads en moderne methodieken, die ervoor zorgen, dat kinderen actief blijven meedoen en enthousiast blijven.
Wij leren de kinderen de wereld van morgen te begrijpen door onderzoekend leren, wetenschap en techniek, mediawijsheid en door grote aandacht te geven aan de basisvaardigheden.
We helpen de leerling zijn eigen talenten te ontdekken.
Voor kleuters vinden we ervaringsgericht onderwijs erg belangrijk: ontdekken hoe de wereld in elkaar zit door grijpen, voelen, spelen en onderzoeken.
Belangrijk vinden we het samen buitenspelen en binnen werken in de hoeken, spelend leren, oefenen met sociale vaardigheden, die je later zo hard nodig hebt.
De leerkrachten werken in verbeterteams en kunnen zo ook hun eigen talenten inzetten voor de hele school.

Nieuwsbrief november 2018

Geen bijzonderheden