Oudercommissie

De Oudercommissie is een officiële vertegenwoordiging van de ouders naar de school toe. Feitelijk is de Oudercommissie een gemotiveerde groep actieve en enthousiaste ouders van de kinderen.
We helpen het schoolteam bij het organiseren en plannen bij een diversiteit aan vieringen, feestjes, (sport-)evenementen en uitstapjes.
Vanuit verschillende werkgroepen coördineren één of meerdere teamleden samen met een aantal Oudercommissieleden deze festiviteiten en activiteiten.
Een andere verantwoordelijkheid, die we op ons nemen, is het verfraaien van de school. Zo versieren we de aula of de gangen (meestal met hulpouders) als er een festiviteit gepland staat.
Activiteiten, waarbij de Oudercommissie betrokken is zijn onder ander: de Avond4Daagse, de Carnaval, de Meester- en Juffendag, het Zomerfeest. De Montferlandrun, de Kerstviering, het Sinterklaasfeest, de schoolreisjes en de schoolkampen.
Om deze activiteiten te kunnen organiseren is geld nodig. Daarom vragen we elk jaar een ouderbijdrage van de ouders van € 18,00 per kind. U kunt u dit bedrag overmaken op:
IBAN nr.:  NL78 INGB 0002 2576 49
tnv Ver v Ouders van Leerlingen van OBS 't Montferland
Ukunt ook een machtigingformulier invullen voor een jaarlijks automatische incasso. U kunt hierbij kiezen uit éénmalig € 18,00 per jaar of in 3 termijnen van € 6,00. Deze incasso stopt wanneer uw kind de school verlaat.

Klik hier om het incassoformulier Ouderbijdrage te openen en te printen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u de Oudercommissie mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De leden van de oudercommissie zijn:

Karin Reinhoud-Hulsman   Voorzitter
Mariska Sparreboom   Secretaris